Povestea lui ar face si pietrele sa planga! Indivizi smecheri l-ar fi tras pe sfoara dupa ce el a muncit pe branci!

Doar lacrima ii mai lipseste! Cu vocea tremuranda, tanarul continua sa i se destanuie bunului samaritean care l-a luat la ocazie si i-a cumparat doua sacose de mancare!

Clipul a ajuns rapid pe o retea de socializare si i-a impresionat pe multi. Cu sutele s-au oferit sa-l ajute...

Am vrut sa-l cunoastem si noi pe sarmanul care duce pe umeri tot greul familiei, dar supriza!

„Are mandat de eliberare conditionata. A fost condamnat pentru furt, comis pe raza judetului Galati, impreuna cu fratele lui geaman. Are un frate geaman, nu doua surori gemene, care este inca in puscarie pentru ca are mai multe furturi la activ”, a declarat Costel Capbun- primarul comunei Bertestii de Jos.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

PROFITA DE OAMENII MILOSI!

Povestea presupusului sarman e, asadar, pura fictiune! Nu e singura de acest fel, ne avertizeaza politistii! Retelele de socializare abunda de astfel de cazuri, asa ca nu va incredeti prea usor in ce va spun altii!

Capbun Costel – primar: „Ar fi fost culmea sa fi dat si un cont bancar, ca ar fi ajuns miliardar, la cata sensibilitate are romanul.

Asta este poporul roman ca natie”.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si