Close sidebar
Close sidebar

Un grup de tineri din Galați a fost atacat de un bărbat. Individul era înarmat cu o macetă

Un individ din municipiul Galați a atacat în plină un grup de tineri. Victimele au reușit să îl închidă pe agresorul care era înarmat cu o macetă într-o scara de bloc și au sunat de urgență la 112.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Galați, aflat în stare de ebrietate, a atacat cu o macetă un grup de tineri aflat la un bloc vecin. Vizibil speriați, tinerii au sunat imediat la 112. Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe strada Costache Conachi din cartierul Micro 19 din Galați. La fața locului a fost trimis de urgență un echiaj al Jandarmeriei. Gălățeanul a fost condus la sediul poliției.

Citeste si: VIDEO- Mitralieră furată în județul Constanța, hoțul este de negăsit. Polițiștii controlează toate mașinile din trafic  

”Duminică, 20 martie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție pe strada Costache Conachi din cartierul Micro 19, întrucât la 112 a fost sesizat că o persoană este atacată cu o sabie. 


 
Ajunși la fața locului, jandarmii au observat trei tineri care țin blocată ușa de acces într-o scară de bloc. Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care are în mână o sabie și au încercat să o oprească, blocând ușa. Jandarmii le-au cerut celor trei să lase ușa liberă, iar în acel moment, din casa scării a iești un bărbat cu o macetă în mână și a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la fața locului.
Văzând că de față sunt și jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă și imobilizat.

Bărbatul înarmat se afla în stare de ebrietate

Agresorul, în vârstă de 35 de ani, a fost condus la sediul poliției. Acesta a declarat verbal jandarmilor că a ieșit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenței macetei asupra sa.

La rândul lor, tinerii au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare și să discute, iar după o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat amenințător și în scurt timp a ieșit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească.
Speriați, tinerii au fugit și au sunat la 112, sesizând incidentul. Unul dintre tineri a observat momentul când agresorul a intrat într-o scară de bloc și a blocat ușa până la sosirea forțelor de ordine publică.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: UE își face armată. Decizie istorică în contextul războiului Rusia-Ucraina

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate de poliție”, a transmis poliția.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Cazul dublei crime de la Iași se aseamănă cu cazul „Elodia”. Ce metode au folosit anchetatorii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI