In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum barbatul intra in magazin linistit. Isi cumparara o paine si o cafea.

„Inainte de deschiderea gratiilor, pe la 5 fara ceva mi-am uitat telefonul pe un pult, pe dulciuri, dupa aceea am uitat de telefon pentru ca m-am luat cu alte treburi. De telefon am uitat. Nu m-am asteptat”, povesteste vanzatoarea magazinului.

Si daca s-a plimbat si s-a uitat printre rafturi cum sa rateze asa o ocazie? Un telefon scump, uitat la vedere. Trece o data cu mainile in buzunar pe langa telefon. Probabil atunci i-a incoltit in minte ideea furtului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se intoarce, ia telefonul si dus a fost. Hotul a actionat intr-un moment in care in magazin se mai afla doar un client. Nici acesta si nici proprietara telefonului nu au vazut, insa, ce s-a intamplat, pentru ca totul a durat doar o fractiune de secunda.

Tanara isi cumparase telefonul in rate si nici macar nu apucase sa il achite. Acum spera ca cineva sa il recunoasca pe suspect si o va ajuta.

„In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, a declarat Lorena Pirvulescu, de la IPJ Arad.

In cazul in care va fi prins, suspectul s-ar putea alege, cel mai probabil, cu o amenda penala, iar vanzatoarea ar putea sa isi recupereze prejudiciul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si