Bărbatul şi-a pus planul în aplicare imediat după ce s-a asigurat că nu este nimeni în magazin. Filmarea surprinde momentul în care individul se aropie uşor de manechin, îl înşfacă apoi se face complet nevăzut.

Citeste si: FOTO| Copil de 10 ani din Alba Iulia, dispărut! Mama crede că a fost răpit de tatăl său! Poliția îl caută

A furat o pereche de pantaloni cu tot cu manechin

Incidentul a avut loc în Bârlad, în faţa unui magazin de pe strada principală, în jurul orei 9.36 dimineaţa. Individul, văzând că uşa magazinului este deschisă, dar niciun vânzător nu îşi face simţită prezenţa, a considerat că ar fi momentul ideal pentru a se alege cu o pereche de pantaloni şi, de ce nu, şi de manechinul care-i poartă. S-a asigurat că nu îl vede nimeni, a apucat manechinul şi a fugit.

Citeste si: FOTO| Un adevărat arsenal de arme au descoperit polițiștii în urma unui apel 112 în care o femeie a spus că este amenințată de concubinul ei

Patronul magazinului a postat imaginile pe YouTube

Patronul magazinului a sesizat imediat lipsa manechinului, aşa că a verificat pe camerele de supraveghere pentru a vedea ce s-a întâmplat. Surpriza i-a fost mare când l-a văzut pe hoț în plin act.

Omul a decis să facă imaginile publice pe contul său de socializare, în speranţa că oamenii îl vor recunoaşte pe individ şi îl vor ajuta să-l găsească, pentru a da socoteală în faţa legii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu devastator la Mamaia, mai multe terase în flăcări

,,Hoț… la drumul mare (magazin GRANADA Bârlad- zona Stadion) dimineață ora 09:36… Deși era o oră la care strada era destul de animată se pare că spiritul civic nu prea a funcționat… Am zis să mai fac o încercare… îl recunoaște cineva pe acest individ sau măcar poate să-mi dea cineva vreun indiciu… nu că paguba ar fi prea mare dar astfel de specimene si acte trebuiesc oprite pe cât posibil… astăzi am fost noi, mâine nu se știe cine… poți fi chiar tu”, este apelul făcut de patronul magazinului.

Citeste si: Fenomen neobișnuit pe litoralul românesc: Marea s-a împărțit în două culori, care nu se amestecă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si