"Suntem mai multi prieteni care ne cautam un prieten. Pe prietenul nostrul il cheama Tobi si a fost furat din curte, de catre o persoana necunoscuta momentan, avem niste inregistrari", a declarat Andrei Stoian, proprietarul cainelui.

Acestea sunt ultimele imagini cu ciobanescul german, tinut in lesa de un necunoscut.

Hotul l-a furat seara, din curtea unei case in constructii din Cumpana si a profitat de faptul ca animalul nu era agresiv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La scurt timp, autorul furtului pune urmatorul anunt pe internet:" Vand sau schimb ciobanaesc german bland si foarte bine crescut. Are intre 2 si 3 ani. Il schimb cu un telefon sau cu o tableta. "  In realitate, catelul are un an si o luna, iar stapanul sau l-a recunoscut imediat.

"A pus un anunt pe OLX cum ca da un suflet de caine pe o tableta sau un telefon.

Am incercat sa dam de el prin anunt, dar acesta a fost indexat pe o alt apagina. Cei de la OLX nu ne mai pot ajuta deoarece anuntul a fost sters", a mai declarat barbatul.

Cel mai probabil, individul a sters anuntul atunci cand a aflat ca stapanul ciobanescului german a facut plangere la politie. Andrei,proprietarul  cainelui, spera ca oameni cu suflet sa-l ajute sa-si recupereze camaradul.

Daca va fi prins, hotul risca de la 2 la 7 ani de inchisoare pentru furt calificat. Cine are informatii despre ciobanescul german, este rugat sa anunte politia din Constanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si