Close sidebar
Close sidebar

Un hypermarket a scos de la vânzare portocalele după ce s-au descoperit substanțe periculoase în ele

Un hypermarketul mare din România a scos de la vânzare portocale care figurau ca fiind din Grecia, după ce s-a constatat că au fost depășite valorile admise de reziduri din pesticide.

Alexandra Costea,

Un hypermarket a scos de la vânzare portocalele după ce s-au descoperit substanțe periculoase în ele

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De asemenea, Carrefour încercă să îi găsească pe cei care au achiziționat produsul pentru a le fi returnată suma de bani. Este vorba de un lot comercalizat la comercializare în perioada 23 decembrie 2021- 5 ianuarie 2022.

Citeste si: Un român în vârstă de 19 ani a inventat o mască chirurgicală inteligentă. Inovația tânărului stabilit în Italia va fi prezentată la Dubai Expo

Magazinul încearcă să dea de urma celor care le-au cumpărat

Vă informăm că urmare a notificării primite din partea furnizorului ANDROS STIL SRL, CARREFOUR ROMÂNIA SA a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depasire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Dimetoat, Chlorpirifos).

Originea produsului a fost mentionată eronat pe etichetă de către furnizorul Andros Stil SRL ca fiind Grecia, produsul fiind origine Egipt.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Polițiștii refuză să-i amendeze pe cei care nu poartă masca de protecție sanitară. Sindicatul Europol: ,,Reacționăm la nepăsarea Guvernului”

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 23.12.2021- 05.01.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create!

Citeste si: VIDEO| Imagini rare vin de la malul mării, unde Înaltpreasfințitul Teodosie a fost ținut în brațe de un preot, în timpul procesiunii cu caleașca

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI