Close sidebar
Close sidebar

Un iesean a sarit pe geam de frica seismului din aceasta dimineata. Omul s-a ales cu o fractura

Cutremurul din aceasta dimineata a panicat extrem de multa lume si cele mai multe apeluri care au fost inregistrate la 112 au fost pentru a se reclama mai multe cazuri de atacuri de panica.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Spre exemplu, numai in Iasi, unul dintre orasele in care cutremurul s-a simtit extrem de puternic, au fost 12 astfel de cazuri, dar si alte doua de persoane care s-au ranit in urma seismului.

Un tanar din Iasi a sarit pe geam in timpul cutremurului si, din fericire pentru el, s-a ales doar cu o fractura, avand in vedere ca locuia la parter, in timp ce o batrana din aceeasi localitate s-a accidentat in propria locuinta.

Ambele persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Un alt caz de barbat care a ajuns la spital in urma cutremurului a fost inregistrat la Buzau, acolo unde un barbat s-a panicat atat de tare incat a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Seismul din aceasta dimineata s-a inregistrat la ora 2:11 si a avut o intensitate de 5,3 grade pe scara Richter.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI