Close sidebar
Close sidebar

Un iesean isi conducea fratele pe ultimul drum, cand a izbucnit in lacrimi de durere - Toti s-au ingrozit cand au aflat motivul pentru care a cedat cand a vazut mortul in sicriu - Doamne, oare cum e posibil asta?

Politistii ieseni s-au confruntat cu un caz mai rar, caz al carui dosar a fost inchis abia acum, desi incidentul a avut loc in octombrie 2016 si toata lumea a stiut ce s-a petrecut in comuna Erbiceni, judetul Iasi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea este urmatoarea, iar "actor" principal este Costel Grigoruta, un barbat de 49 de ani.

In dimineata zilei de 25 octombrie 2016, la primele ore, Mihai Grigoruta, fratele lui Costel, a mers la un magazin de unde a cumparat mancare si 3 litri de bere. Ajuns acasa, acesta a impartit alcoolul cu fratele sau si dupa ce au baut impreuna, Mihai si-a pastrat niste bautura pentru dupa pranz, dar nu a mai apucat sa o consume pentru ca fratele lui o bause deja.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Suparat, a intrat in camera lui Costel si l-a lovit cu pumnii in cap, moment in care acesta s-a enervat si i-a aplicat o lovitura de picior in stomac. Mihai Grigoruta s-a prabusit la podea, iar fratele sau l-a strans de gat pana cand l-a lasat fara suflare. Vazand asta, Costel si-a anuntat niste prieteni si le-a spus ca fratele sau a murit. Neavand bani pentru autopsie, oamenii si rudele lor s-au apucat de inmormantare.

Chiar in ziua in care Mihai Grigoruta era inhumat, fratele lui a fost macinat de imaginile cu mortul in sicriu si le-a marturisit apropiatilor ca el este cel care l-a ucis din cauza ca nu mai suporta conflictele dintre ei.

Politistii au deschis o ancheta, iar finalizarea dosarului a avut loc abia acum. Costel Grigoruta a fost condamnat la 6 ani si 8 luni de inchisoare pentru fapta sa, asta doar pentru ca barbatul este bolnav, avand un picior amputat pe partea stanga, fiind imobilizat intr-un carucior,

noteaza cei de la adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI