Bărbatul se plimba pe o stradă din Iași când l-a observat pe omul care se plimba cu câinele. S-a apropiat de el și l-a rugat să-l lase să-l mângâie puțin. Tânărul a luat în brațe patrupedul, s-a jucat cu el și l-a mângâiat. La un moment dat, stăpânul a spus că este timpul să plece, însă făptașul l-a luat la bătaie până l-a lăsat inconştient, apoi a plecat cu câinele.

Stăpânul bichonului a ajuns la spital după bătaia cruntă, în timp ce tânărul i-a furat câinele pe stradă.

Un ieșean s-a îndrăgostit nebunește de un bichon, l-a bătut pe stăpân și i-a furat câinele

„Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 27 noiembrie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi sustras câinele unui bărbat, de 46 de ani, iar pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit pe bărbatul de 46 de ani.

Citeste si: Oraşul italian Piobbico, capitala mondială a oamenilor urâţi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Un ieșean s-a îndrăgostit nebunește de un Bichon, l-a bătut pe stăpân și i-a furat câinele

Citeste si: Jador cântă și colinde! ”O, ce veste minunată!”, dedicat fanilor direct de pe aeroport

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 9 decembrie, bărbatul de 36 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, citaţi de bzi.ro.

Citeste si: Magazinul Torry Milano se deschide și în Băneasa Mall

Tânărul a fost reținut de autorități și va rămâne în arest preventiv pentru tâlhărie calificată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si