O hală din Timișoara a fost cuprinsă de flăcări. Aproximativ 400 de metri pătrați au fost cuprinși de flăcări. Depozitul funcționa pentru închiriere de scule.

Citeste si: Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Câmpulung, Argeș

La fața locului au fost trimiși pompierii de la ambele detașamente din Timișoara. Aproximativ 20 de salvatori intervin pentru a lichida focul.

Citeste si: Un incendiu provocat din neatenție a izbucnit la o hală din Oradea

Incendiu izbucnit la o hală din Oradea

Incendiul de săptămâna trecută, care a distrus o hală de materiale de construcție, obiecte sanitare și centrale termice, a fost provocat din neatenția angajaților.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu uriaș la o fabrică de cauciucuri din Dej

Oamenii care lucrau cu aparatele de sudură în apropierea unor  materiale inflamabile  nu au fost atenți, iar scânteile au sărit peste materialele de construcții. Autoritățile spun că angajații au ezitat să dea alarma imediat încercând să stingă focul singuri.

Citeste si:  Incendiu devastator la Botoșani. Flăcările au cuprins un atelier de mobilă, o casă şi un magazin

Peste 100 de pompieri au intervenit de urgență și au reușit să izoleze focul înainte de să extindă la clădirile apropiate.

Citeste si:  VIDEO| Explozie puternică într-un bloc din Ploiești: proprietarul a sărit pe geam pentru a se salva

O explozie puternică a avut loc într-un apartament din Ploiești

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, joi dimineaţă, într-un apartament din municipiul Ploieşti, proprietarul sărind pe geam pentru a se salva.

Citeste si:  Autoritățile iau în calcul mai multe ipoteze în cazul incendiului din Capitală

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova,   pompierii   s-au deplasat pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Erou Nicolae Arhip, informează Agerpres. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si