Pompierii din Craiova au fost nevoiți să intervină la stingerea unui incendiu care a izbucnit astăzi pe Aeroportul din Craiova. Focul a fost lichidat și nu s-au înregistrat victime.

Incendiu pe Aeroportul Craiova. Nu s-au înregistrat victime, însă hidroizolația a fost afectată

ISU Dolj a anunțat că: „La ora 13.18 am fost anunţaţi pe numărul unic de urgenţă- 112, despre producerea unui incendiu pe şantierul de lucru din zona adiacenta Aerportului Craiova ”.

Citește și: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN 2. Traficul în zonă a fost blocat

De asemenea, focul a acaparat porțiuni din șantierul noului terminal al Aeroportului Craiova. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de urgență pentru lichidarea focului.

Citește și: Peste 100 de persoane au fost evacuate după ce un tren a luat foc, la Cluj

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, neexistând victime sau persoane evacuate. În urma incendiului au ars aproximativ 100 mp hidroizolaţie”, au mai transmis ISU Dolj.

Citește și: Un autoturism a fost cuprins de flăcări în Hunedoara. Circulația pe DN 66 a fost întreruptă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Cauza incendiului este în curs de verificare.

Incendiu pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală. O persoană a ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit, luni seară, într-un apartament de pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală. Persoanele au fost evacuate, iar una din ele a ajuns la spital.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu de pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală.

La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere, două SABIF și trei SMURD.  

Șapte locatari au fost evacuați din bloc și au fost  evaluați medical, iar o persoană a ajuns la spital.

Incendiu puternic în Caraș-Severin: un bloc în reabilitare a fost cuprins de flăcări

Un bloc în reabilitare a fost cuprins de flăcări în Caraș-Severin, noaptea trecută, vâlvătaia puternică fiind văzută de la zeci de kilometri.

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric

Citeste si:  "Amândouă te-au lăsat pentru ceva mai bun" Dinu Maxer, comparat cu actualul iubit al Deei și cu soțul Nicoletei Luciu- wowbiz.ro

Incendiul a avut loc, noaptea trecută, în orașul Bocșa, din județul Caraș-Severin, fiind   cuprins de flăcări ultimul etaj, dar și acoperișul.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și:   Olt: un incendiu a izbucnit la o locomotivă în Gara Piatra Olt. Pompierii au intervenit de urgență

Din fericire, doar parterul blocului este locuit, blocul trecând printr-un proces de reabilitare, astfel că nu au existat victime.

Citește și:   Incendiu într-o localitate din Botoșani: totul ar fi pornit de la un scurtcircuit

Vâlvătaia   a fost atât de puternică încât a fost văzută de la zeci de kilometri. Majoritatea locatarilor sunt muncitori din India și Vietnam.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si