Pompierii brașoveni au intervenit, miercuri dimineață, la stingerea unui incendiu produs la o casă din Centrul Vechi al Brașovului. Nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale au fost semnificative. Primele flăcări au apărut la 6 dimineața, atunci când mai mulți oameni au sunat la 112.

Citește și: Mai multe gherete comerciale au ars în Piața Centrală din Turda

Vecină: „Am auzit o pocnitură și a început tare, vâlvătaie.

S-a aprins acoperișul dintr-o dată”.

Vecină: „Numai fum și flăcări, deci ardea! Se vedea acoperișul, țiglele nu mai erau, bârnele ardeau. E un necaz pe vremurile astea, e păcat”.
În vilă locuiau mai multe familii, iar la etaj, acolo de unde a izbucnit focul, locuia o familie care se deplasează cu greutate.
Locatară: „Locuiesc în casă numai că nu știu ce s-a întâmplat, nu știu!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu la Bihor: sediul unei firme de transport a fost cuprins de flăcări

Mai multe gherete comerciale au ars în Piața Centrală din Turda

Incendiu, marți seară, la mai multe gherete comerciale din Turda.

Un magazin de legume-fructe a fost complet distrus, iar focul s-a extins. ”Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au intervenit în acestă seară pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei gherete, situate în piaţa agroalimentară din Piaţa Republicii, municipiul Turda”, a transmis, marţi seară, ISU Cluj.

Citește și:  30 de persoane au fost evacuate de Crăciun din case, în urma unui incendiu puternic

”În momentul izbucnirii incendiului nu se aflau  persoane în incinta pieţei agroalimentare, astfel că nu au fost necesare măsuri de evacuare şi nu au fost persoane care să solicite consult medical”, au mai precizat pompierii.

Citește și: Accident bizar în Ajun de Crăciun: un câine a dat foc la casă după ce a pornit un uscător de păr din greșeală

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si