Tragerile au avut loc în Poligonul Babadag, iar trupele franceze au tras cu un tun de 105 mm de pe transportoarele blindate. Focul s-a răspândit din cauza vântului.

Citeste si: Incendiu de pădure la Parcul Național Munții Rodnei: Pompierii intervin în aceste momente

„Forțele și mijloacele de intervenție ale MApN, împreună cu forțele și mijloacele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea intervin la acest moment, pentru stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 50 ha.”

, se arată în comunicat.

Citeste si: Val de incendii lângă Londra din cauza căldurii extreme

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu au fost înregistrate victime. După lichidarea incendiului, autoritățile vor evalua pagubele produse la o stână afectată.

Un incendiu a izbucnit la Parcul Național Munții Rodnei

Incendiul a izbucnit în cursul zilei de joi, 21 iulie. La fața locului au intervenit  zeci de pompieri, dar și pădurari. Două hectare de pădure au fost afectate. 

Citeste si: VIDEO- Un copil de 2 ani din județul Suceava a murit carbonizat într-un incendiu care a cuprins o bucătărie de vară

”20 de pompieri militari şi voluntari de la SVSU Şanţ, alături de personalul Ocolului Silvic intervin pe raza comunei Şanţ la un incendiu de pădure. A fost alocat echipaj de pompieri cu autospeciala de intervenţii la incendii de pădure. Zona greu accesibilă”, a transmis  ISU Bistriţa-Năsăud.    

Citeste si: VIDEO- Incendii puternice în toată Europa din cauza căldurii. Care sunt țările cele mai afectate

”La incendiul de pădure din Parcul Naţional Munţii Rodnei au fost directionati şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Rodna, jandarmii montani Rodna şi grupa operativă din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud. La o prima estimare, suprafaţa afectată de incendiu este aproximativ 2 ha (pădure)”, au mai precizat pompierii.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si