Close sidebar
Close sidebar

Un incendiu puternic a destrămat o familie din Vaslui! Un bărbat de 71 de ani a murit, iar fratele său este în comă

O adevărată tragedia a avut loc sâmbătă în Vaslui. Un bărbat a încetat din viață, în timp ce mama și fratele lui au supraviețuit miraculos.

Stefania Pavel,

Un incendiu puternic a izbucnit într-o casă în Vaslui.

[Sursa foto: Colaj Observator & Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incendiu teribil a izbucnit sâmbătă, la o locuinţă din localitatea Mireni din comuna Coroieşti, județul Vaslui. Încă nu se știe de la ce a pornit vâlvătaia, însă urmează ca cercetările la fața locului să stabilească ce s-a întâmplat acolo.

Un bărbat de 70 de ani este în stare gravă la spital

Conform oficialilor Serviciului de Ambulanţă Vaslui, un bărbat de 71 a fost găsit decedat, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. În casă alături de el se mai afla fratele lui mai mic cu un an, dar și mama sa.

Din păcate, bărbatul de 70 de ani se află în comă profundă în acest momente, fiind transportat la Spitalul Bârlad.

Femeia în vârstă de 93 ani a fost găsită conştientă, însă rănită. Și ea a fost transportată la Spitalul Bârlad.

"Echipajele de pompieri ajunse la locul intervenţiei au găsit o persoană decedată, alte două persoane fiind intoxicate. Una dintre cele două persoane a intrat în comă.(...) Cele două victime din localitatea Mireni, un bărbat şi o femeie sunt transportate cu două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui către Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' Bârlad", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

O persoană de 71 de ani a murit într-un incendiu în Vaslui.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Un șef al mafiei italiene, capturat în timpul unei cine romantice în Corsica. El reușise să evadeze trecând zidul închisorii cu cearșafuri

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge flăcările puternice.

Incendiu la Institutul de Oncologie din Iași

A fost alertă vineri seară la Institutul de Oncologie din Iași, din cauza unui incendiu puternic izbucnit la primul etaj.

Toți pacienții au fost scoși de urgență din clădire, pentru a nu fi puși în pericol. De asemenea, patru pacienți din cei 8 aflați la parterul clădirii au fost mutaţi într-un alt corp, unde au continuat tratamentul. 

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seara la Institutul Oncologic din Iași.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Acțiunile de protest, încheiate! Marcel Ciolacu și reprezentanții fermierilor și transportatorilor au semnat un acord, la Palatul Victoria

Conform unor surse, incendiul ar fi izbucnit de la cablurile unui echipament medical care s-au încins și au luat foc. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI