Incendiu puternic în Capitală, la Palatul Regal-Muzeul Național de Artă. 150 de persoane au fost evacuate.
„Suprafata afectata este de aprox 70 mp. Din clădire au fost evacuate 150 de persoane. Nu sunt victime”, a transmis ISU București.

Incendiul a fost stins în totalitate, iar autoritățile verifică imobilul pentru a stabili cauza de la care a izbucnit focul.

Citește și: Incendiu în Alba: un bărbat a fost găsit carbonizat în propria locuință

Incendiu în Alba: un bărbat a fost găsit carbonizat în propria locuință

Un cadavru carbonizat a fost găsit de către pompierii din Alba, chemați pentru stingerea unui incendiu la o locuință. Detaşamentul de  pompieri Aiud  a intervenit, cu o autospecială cu apă şi spumă, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din municipiul Aiud. 

Citește și: VIDEO- Incendiu în Capitală: un tramvai a luat foc în zona Eroii Revoluției

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga anexă. Din nefericire, a fost găsită şi o victimă în interiorul anexei, carbonizată.(...).

Din informaţiile pe care le deţinem, victima ar fi un bărbat de aproximativ 30 de ani", a transmis Alexandru Crişan.

Incendiu în Capitală: un tramvai a luat foc în zona Eroii Revoluției

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în București, în zona Eroii Revoluției. Pompierii au fost chemați să intervină la stingerea flăcărilor ce au cuprins un tramvai.

Citește și: Un bărbat și-a dat foc în fața unei primării din Gorj

”Incendiu produs la un tramvai în zona Eroii Revoluţiei. Acţionează 3 autospeciale de stingere, 2 echipaje  SMURD, o autospecială de  descarcerare”, conform ISU.

Citește și:  Botoșani: Peste 600 de elevi au fost evacuați, după ce un incendiu a izbucnit la unitatea de învățământ. Cum a pornit focul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si