Un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit, vineri, pe platforma fostului Combinat Chimic de Cauciuc Sintetic și Produse Petrochimice din municipiul Onești.

Citeste si: Un incendiu provocat din neatenție a izbucnit la o hală din Oradea

Incendiul a izbucnit din cauza unui aparat de sudură

Focul a cuprins deșeuri din cauciuc și a fost lichidat de către pompieri în urma unei acțiuni care a durat două ore.


Potrivit ISU Bacău, incendiul a fost anunțat vineri, la ora 10:14, la fostul sediu SC Carom din municipiul Onești.

Citeste si: Un incendiu a izbucnit la o brutărie din Lunca de Jos

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Imediat, la faţa locului, s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SAJ şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, încadrate cu 17 pompieri militari. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 250 metri pătraţi. Acesta a fost lichidat după o intervenţie ce a durat aproximativ două ore, din momentul anunţării”,  transmit

pompierii băcăuani.

Citeste si: Spitalul de Boli Infecțioase Constanța se redeschide la demisol, la aproape opt luni de la incendiul de la secția ATI

Specialiștii din cadrul ISU au stabilit drept cauză probabilă a incendiului folosirea unui aparat de sudură fără a respecta normele.

Incendiu la o hală din Oradea, provocat de un aparat de sudură

Incendiul de săptămâna trecută, care a distrus o hală de materiale de construcție, obiecte sanitare și centrale termice, a fost provocat din neatenția angajaților.

Oamenii care lucrau cu aparatele de sudură în apropierea unor  materiale inflamabile  nu au fost atenți, iar scânteile au sărit peste materialele de construcții. Autoritățile spun că angajații au ezitat să dea alarma imediat încercând să stingă focul singuri.

Citeste si:  Incendiu devastator la Botoșani. Flăcările au cuprins un atelier de mobilă, o casă şi un magazin

Peste 100 de pompieri au intervenit de urgență și au reușit să izoleze focul înainte de să extindă la clădirile apropiate.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si