Incidentul cu parapanta s-a produs în comuna Brădeşti, zona "Fenyedi Laz", potrivit ISU Harghita.

Bărbatul de 51 de ani a căzut de la o înălţime de circa 4-5 metri. Acesta a suferit un traumatism lombar.

De asemenea, a fost preluat şi transportat, conştient, în stare stabilă, de către echipajul SMURD Odorheiu Secuiesc la CPU a Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Un bărbat din Iași și-a retezat gamba, după ce a manevrat greșit motocoasa

În timp ce se afla pe un câmp, bărbatul originar din Șipote a manevrat greșit motocoasa. Gamba acestuia a fost amputată complet.

”A fost adus cu elicopterul SMURD la Iaşi. L-am preluat cu tot cu piesa de la motocoasă, neputând îndepărta ţesutul muscular din piesa ce se ţinea de membrul inferior.

Citește și: Incident în curtea unui primar. Doi bărbați s-au electrocutat în timp ce lucrau la un gard. Aceștia au murit pe loc

Este stabil, conştient şi cooperant. A stat singur în câmp timp de o oră până l-a auzit cineva”, a declarat luni medicul-coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acesta a fost stabilizat în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. De asemenea, va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Accident cu cinci autovehicule

Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident, printre care treu autoturisme și o autoplatformă.  "Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. Acţionează   Detaşamentul Caransebeş   şi două echipaje de la ISU Mehedinţi.

În urma accidentului au rezultat patru victime, din care o persoană a fost declarată decedată de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Celelalte trei victime sunt în stare conştientă",

a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, potrivit Agerpres.  

Echipajele de intervenție sunt la fața locului, iar traficul rutier este restricționat.  

Accident grav pe A3 București-Ploiești. Traficul spre Capitală este blocat

Accident grav pe Autostrada A3 București-Ploiești. Traficul este blocat pe sensul spre Capitală. Doi oameni și un copil au fost răniți. 

Accident, duminică seară, pe Autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 37+200 de metri. A avut loc o coliziune între două autoturisme, iar două persoane au suferit mai multe leziuni, având nevoie de îngrijiri medicale. Un copil a fost și el rănit.  

Traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală până la finalizarea cercetării la faţa locului. 

Accident grav între cinci autoturisme. O persoană și-a pierdut viața

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident între o autoutilitară, un autotren și alte trei autoturisme.

Accident grav, duminică, între Caransebeș și Lugoj. O persoană și-a pierdut viața, iar alte patru au fost rănite. Autofurgoneta implicată în accident transporta cai.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul     Detaşamentului de Pompieri Caransebeş     cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ şi un echipaj IPJ. 

De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeş", a transmis ISU Caraş-Severin. 

”Pe DN 6 Caransebeş-Lugoj, la kilometrul 470+300 de metri, în apropierea localităţii Constantin Daicovici, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi alte trei autoturisme”,     anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si