Sooraj Kumar ete numele bărbatului care și-a ucis soția cu ajutorul a doi șerpi veninoși. Inițial, acesta a eliberat în casă o viperă, care a mușcat-o pe femeie. Potrivit autorităților, femeia a petrecut aproape 2 luni în spital.

În momentul în care a fost externată din spital, soția lui Sooraj Kumar a petrecut perioada de recuperare acasă la părinții săi. Din nefericire, Kumnar a plănuit o altă metodă prin care să-și ucidă soția.

Acesta a făcut rost de o cobră pe care a aruncat-o peste Uthra care dormea. Mușcătura cobrei a fost letală pentru tânără. La scurt timp după incident, criminalul a fost arestat.

Un indian și-a ucis soția cu o cobră, după ce femeia nu a murit din cauza unei vipere

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un băiat de 14 ani din Bistrița a fost găsit spânzurat: Acesta a acceptat o provocare de pe TikTok

Bărbatul a primit o dublă sentință pe viață

Autoritățile indiene afirmă că acesta ar fi primul caz din India în care o persoană este acuzată de crimă pentru că a folosit un șarpe drept armă.

Sooraj Kumar a fost condamnat pentru că și-a ucis soția cu o cobră, pe Uthra, după ce prima încercare, cu o viperă a dat greș. Individul a pledat nevinovat, polițiștii dezvăluind desfășurătorul telefonului care arata că a avut contact repetat cu vânzători de șerpi. Acesta vizionase videoclipuri cu șerpi pe internet.

Kumar a stat în aceași cameră cu soția sa după ce a mușcat-o cobra. Mai apoi, acesta și-a continuat rutine zilnică.

Mama femeii a raportat incidentul autorităților.

Uthra aparținea unei familii înstărite, dar soțul ei, era un simplu funcționar la bancă. Părinții femeii au declarat că au începuseră să aibă suspiciuni după ce ginerele lor a încercat să pună mâna pe proprietățile Uthrei, la puțin timp după decesul acesteia.

Citeste si: O femeie din Marea Britanie și-a înjunghiat soțul, orbită de furie: ,,Am vrut să îi nimeresc inima, dar el nu o are"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si