Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost arestat preventiv, sâmbătă, 18 februarie 2023, după ce și-ar fi amenințat iubita că îi incendiază locuința, dacă nu îi va da înapoi suma de 10.000 de lei.

Citește și: Un adolescent a făcut prăpăd pe șosele. A furat o mașină, iar apoi a intrat cu ea într-un cap de pod și o staţie de autobuz

Conform reprezentanților IPJ Ilfov, polițiștii din localitatea Snagov au fost sesizați, vineri, 17 februarie 2023, prin apel la numărul unic de urgență 112, de o femeie care le-a mărturisit că este amenințată de concubin cu incendierea locuinței sale din Periș.

Oamenii legii l-au găsit pe individul în vârstă de 55 de ani într-un bar din localitate, acesta având asupra sa un topor și un bidon ce conținea o substanță inflamabilă.

Bărbatul a continuat cu amenințările chiar și în prezența polițiștilor

Potrivit unor surse din anchetă, în primă fază, scandalagiul a amenințat-o telefonic pe femeie că o ucide și că îi incendiază locuința.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, concubinul a continuat să o amenințe pe femeie și în prezența oamenilor legii.

Citește și: VIDEO- Renovările pot influența rezistența blocului în cazul unui cutremur. Ce spun specialiștii

Inculpatul a fost condus la sediul Poliției Periș pentru efectoarea mai multor cercetări, acolo unde a continuat actele de șantaj.

Sâmbătă, 18 februarie 2023, bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Oamenii legii din Snagov continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, notează jurnaliștii de la Mediafax.

Citește și: Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" au dat unui copil de 11 ani șansa la o nouă viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si