Close sidebar
Close sidebar

Un indragit actor de telenovele a murit inecat. Oamenii nu au intervenit pentru a-l salva, deoarece au crezut ca totul este o scena din film

Domingos Montagner, indragitul actor brazilian de telenovele in varsta de 54 de ani, a murit inecat intr-un rau din orasul Caninde. Acesta se afla in zona unde filma pentru telenovela Velho Chico, in care avea rolul principal.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Domingos Montagner impreuna cu o alta actrita din telenovela, Camila Pintanga au vrut sa faca o baie in raul San Francisco, la sfarsitul zilei de filmare. Curentii puternici ai raului l-au tras pe barbat, care a inceput sa strige dupa ajutor. Oamenii care se aflau in zona au crezut ca este vorba despre o scena din telenovela si nu au sarit sa il ajute pe barbat.
Trupul barbatului a fost gasit la 300 de metri fata de locul in care s-a inecat.
Domingo Montagner era casatorit cu Luciana Lima si impreuna aveau 3 copii.
Raul in care s-a inecat actorul este evitat de localnici, datorita curentilor puternici, scrie publicatia Mirror.

Domingos Montagner impreuna cu o alta actrita din telenovela, Camila Pintanga au vrut sa faca o baie in raul San Francisco, la sfarsitul zilei de filmare.

Curentii puternici ai raului l-au tras pe barbat, care a inceput sa strige dupa ajutor.

Oamenii care se aflau in zona au crezut ca este vorba despre o scena din telenovela si nu au sarit sa il ajute pe barbat. Trupul barbatului a fost gasit la 300 de metri fata de locul in care s-a inecat.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Domingo Montagner era casatorit cu Luciana Lima si impreuna aveau 3 copii. Raul in care s-a inecat actorul este evitat de localnici, datorita curentilor puternici, scrie publicatia Mirror.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI