Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un influencer a oferit benzină pe gratis, la Timișoara, iar zeci de mașini au stat la coadă la stația de alimentare! Polițiștii au intervenit pentru a fluidiza traficul

Polițiștii au intervenit pentru a fluidiza traficul, în Timișoara, după ce sute de mașini s-au strâns la o stație de alimentare. Românii l-au ascultat pe influencerul care a declarat că le va oferi benzină pe gratis.

Elena Tasca,

Influencerul care a oferit benzină gratis

[Sursa foto: Capturi Instagram/ Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident de-a dreptul ireal s-a petrecut la Timișoara. Un influencer a făcut un videoclip în care declara că va va oferi benzină gratis, timp de oră, celor care mers să bage combustibil. La stația de alimentare s-au adunat zeci de mașini, iar autoritățile au intervent pentru a fluidiza traficul.

A oferit benzină gratis, iar polițiștii au fluidizat traficul

Astăzi, în intervalul orar 14:00-15:00, un influencer ar fi oferit benzină pe gratis celor care veneau să își alimenteze mașina. În anunțul făcut de influencer în urmă cu patru zile erau oferite toate detaliile, iar internauții care îl urmăresc se pare că l-au ascultat și s-au prezentat în număr cât mai mare la benzinărie.

Citește și: Starul TikTok Rachel Yaffe a murit la doar 27 de ani, răpusă de o boală necruțătoare. Ultimul ei mesaj, tulburător

Coada la benzinărie

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

"PENTRU CĂ AM AJUNS LA TARGET-UL DE 100.000$ ȘI AM PROMIS CĂ VOI DONA DIN BANI, VINERI 18/10 DE LA ORA 14:00-15:00, VOI OFERI BENZINĂ GRATIS!

VREAU CÂT MAI MULTE COMENTARII ȘI REPOSTURI SĂ FACEM ACEST GIVEAWAY POSIBIL ȘI VĂ AȘTEPT PE TOȚI ACOLO!

O SĂ FIE NEBUNIE!", a scris influencerul pe Instagram.

Citește și: Câștig de cauză pentru Lolrelai. Medicul stomatolog pe care l-a acuzat de agresiune și lipsire de libertate a fost condamnat la închisoare

La stația de alimentare s-au strâns zeci de mașini. Mai multe străduțe au fost blocate, iar polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a fluidiza traficul.

"Având în vedere mesajul lansat în spațiul public care a adunat un număr mare de participanți la trafic la o stație de alimentare cu combustibil de pe strada Cluj din Timișoara, în zonă sunt prezente echipaje de poliție pentru fluidizarea traficului și evitarea apariției unor evenimente negative.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament civilizat", au transmis polițiștii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI