Fetiţa adorabilă din imagini se numeşte Öykü Arin Yazıcı şi are trei ani şi jumătate. Este un copil vesel al cărui zâmbet poate lumina şi cele mai întunecoase încăperi. Viaţa însă a fost nedreaptă cu acest suflet special.

Citeste si: Gest senzational facut de Oana Roman! Vedeta si-a donat ziua de nastere

În 2018, micuţa a fost diagnosticată cu leucemie mielomonocitară juvenilă la spitalul Dokuz Eylül University Hospital din Izmir.

JMML este un tip extrem de rar întâlnit de leucemie, între 1 şi 9 cazuri la un milion potrivit bazei de date Orphanet din Paris.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Micuţa Oyku Arin a început de curând tratamentul cu chimioterapie. Din păcate însă, a fost descoperită o mutaţie, iar fetiţa nu se poate vindeca fără un transplant de măduvă.

Pentru această intervenţie, îngeraşul de trei ani are nevoie de un donator. Mai multe campanii de donare de celule stem au avut loc în Turcia şi în multe alte ţări, în speranţa că fetiţa şi alţi copii în situaţia ei vor fi salvaţi.

O fetiţă de trei ani are nevoie URGENT de un transplant de măduva! "Nu rezolvăm nimic doar cu tristeţea şi cu o apreciere la o postare"

Până acum nu a fost găsit niciun donator compatibil în prima căutare prin baza mondială de donatori de celule stem (în jur de şapte milioane).

Eylem, mama fetiţei, cu speranţă în suflet, face un apel pentru donaţii de sânge.

Citeste si: Andreea Marin le-a cerut tuturor ajutorul! "Imi vine sa urlu de durere!" Ce i s-a intamplat

" Chiar dacă primele zece milioane de donatori nu au fost compatibili, următorul om care donează poate fi. Poţi fi chiar TU cel care salvează o viaţă. TU poţi fi speranţa cuiva, nu neapărat a fiicei mele. Toţi ştim că sute, chiar mii de cazuri cu copii bolnavi se distribuie în neştire pe reţelele de socializare. Oamenii se întristează, poate chiar plâng, dar de multe ori îşi văd mai departe de vieţile lor fără să acţioneze. Asta este la ordinea zilei, dar nu rezolvăm nimic doar cu tristeţea şi cu o apreciere la o postare. Trebuie să acţionezi, să faci ceva pentru semenii tăi şi să-ţi sfătuieşti şi prietenii să o facă", a spus mama lui Oyku Arin.

Donează şi tu sânge şi poate vei salva o viaţă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si