Acest caz suspect de abuz în districtul Urfahr-Umwelt din Austria Superioară a devenit public vineri, 9 decembrie 2022. Potrivit informațiilor raportate de OÖ Nachrichten, se pare că un îngrijitor, un român în vârstă de 53 de ani ar fi abuzat sexual o pensionară în vârstă de 82 de ani care ar avea deficiențe mintale. Bărbatul se află în aceste momente în arest, care acum a fost prelungit, de la jumătatea lunii noiembrie a acestui.

Procuratura din Linz a confirmat deschiderea cercetării penale în cazul bărbatului.

Citește și: Cancelarul austriac Karl Nehammer pune condiții dure în Consiliul UE. "Veto-ul aplicat României, element de presiune"

În luna octombrie a acestui an, românul în vârstă de 53 de ani a început să lucreze ca îngrijitor în casa familiei bătrânei după ce a fost plasat de o agenție din Stiria. În ultima zi a activității sale de aproximativ patru săptămâni în Austria Superioară, în timpul nopții, se pare că ar fi hărțuit-o pe pacienta în vârstă de 82 de ani care i-a fost încredințată și apoi ar fi abuzat-o sexual.

Ce scuze are bărbatul: „Eram beat!”

Conform jurnaliștilor de la Upper Austria News, victima în vârstă de 82 de ani a apelat la sora ei, care locuiește în același imobil, la primele ore ale dimineții.

Mai apoi, aceasta ar fi alertat oamenii legii. La scurt timp după sesizare, bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost arestat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un interlop a fost scăpat de polițiști. Ion Gușan, cunoscut sub numele de Patron, trebuia să ajungă pe mâinile polițiștilor fracneze

Îngrijitorul român, care susține că se afla sub influența alcoolului la momentul comiterii presupusei infracțiuni, a protestat la primele audieri că nu își amintește nimic. Rapoartele ADN și o examinare medicală a persoanelor în vârstă ar trebui să ofere informații suplimentare.

Citește și: Un român a fost arestat în Italia după ce și-a lăsat fiica de 3 ani singură acasă. Bărbatul a plecat să-și atace fosta soție pe stradă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si