Oamenii legii l-au prins pe interlop în timp ce băga în mașină mai multe păsări și un ied. Acesta fura cot la cot cu soția și amanta. Autoritățile au fost anunțate cu privire la faptul că mai multe persoane încearcă să fure din curtea unei locuințe.

Citește și: VIDEO- Țeapă de proporții pentru trei tineri din Peru. Au furat sute de adidași doar pentru piciorul drept

În urma sesizărilor, mașina de poliție a pornit în urma autoturismului reclamat și l-a interceptat. La control, s-a stabilit că liderul acțiunii era un lider interlop din Buzău, soția lui,  dar și amanta acestuia, în vârstă de 44 de ani.  Acesta a mărturisit că a furat pentru că are mai multe guri de hrănit acasă.  

Citește și: Două românce au lăsat doi italieni fără mii de euro și fără verighete

Țeapă de proporții pentru trei tineri din Peru. Au furat sute de adidași doar pentru piciorul drept

Trei hoți au spart un magazin de încălțăminte din centrul orașului Huancayo și au reușit să fure 200 de cutii de adidași. Credeau că au dat lovitura, însă când au deschis cutiile au avut un mare șoc. Cei mai ghinioniști hoți sunt din Peru. Aceștia au dat spargerea la un magazin cu încălțăminte sport, acolo unde au reușit să fure 200 de adidași.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Ei sunt tinerii brăileni care au măcelărit un bărbat. Se ascundeau într-un motel din Capitală

Supriza a fost când au descoperit că în cutiile furate era doar dreptul. Perechea era, de fapt, expusă la raft. Așa se face că în depozitul jefuit se afla încălțămintea incompletă, care acum nu le e de niciun folos hoților. 

Proprietarul magazinului spune că paguba se ridică la 13.000 de dolari și se amuză, știind că infractorii vor avea mari bătăi de cap în a vinde adidași doar pentru piciorul drept.

Citește și: Clientul unui taxi a fost omorât într-un accident, după ce mașina în care se afla a fost proiectată într-un alt autoturism

Două românce au lăsat doi italieni fără mii de euro și fără verighete

Două românce au promis unor italieni în vârstă de 78 de ani ”clipe de tandrețe”, iar mai apoi le-a furat 3.000 euro. 

Cei doi  bărbați de 78 de ani au ieși la o cafea în Colleferro, o zonă de la periferia Romei. La un moment, de ei s-au apropiat două fete,  care i-au complimentat și umplut de atenție, potrivit  Stiri Diaspora.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un adolescent din Gorj a furat mașina tatălui său și a provocat un accident rutier

Ulterior, româncele le-au sugerat celor doi italieni să petreacă după-amiaza împreună. Rămași singuri, printre mângâieri și complimente, tinerele i-au convins pe cei doi bărbați să le dea banii și bijuteriile. După ce au pus mâna pe pradă, româncele au plecat în grabă. Abia atunci bărbații și-au dat seama că au fost păcăliți și au cerut ajutor, scrie   Il Messaggero.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si