Marius Crăciun, zis și Stripăru, un interlop cunoscut din Sibiu a trecut prin clipe de panică după ce ar fi vrut să-și impresioneze soția. Mai exact, interlopul din Sibiu ar fi încercat să-și modifice singur organul genital în timp ce se afla în închisoare, potrivit informațiilor News Cluj. Bărbatul ar fi avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Interlopul ar fi ajuns de urgență pe masa de operație

Gestul lui Marius Crăciun vine după ce abia obținuse o permisie pentru a se întâlni cu soția, așadar, a apelat la o substanță pe care o folosea pentru creșterea artificială, în volum, a masei musculare. În urma injectării, interlopul ar fi suferit o infecție care l-a făcut să ajungă urgent pe masa de operație.

Citește și: Un român a fost prins în Italia în timp ce fura curent de la primărie. Acesta încerca să își încarce mașina electrică

Recent, bărbatul s-ar fi luat la bătaie și cu luptătorii din cadrul grupei de intervenție rapidă în curtea Penitenciarului din Craiova, în timp ce aștepta să fie transferat. Acestuia i s-ar fi cerut să se mute la soare, însă interlopul a refuzat să facă ce i s-a cerut, deoarece ar avea probleme cu inima, dar și cu vederea.

Marius Stripăru, încăierare cu angajații penitenciarului

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul că deținutul s-ar fi enervat și s-a ridicat la angajați, însă a fost rapid imobilizat cu spray lacrimogen, iar mai apoi cu forța.

Pe numele lui Marius Crăciun ar fi fost întocmit un raport de incident, care îl va penaliza în momentul în care va solicita să fie liberat condiționat. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Marius Crăciun

Marius Crăciun

[Sursa foto: Facebook]

Bărbatul, care este cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși interlopi din țara noastră, ar fi preluat o parte din afacerile celebrului Ion Clămparu. El a fost prins în Franța, la Lyon în anul 2019, după ce fusese dat în urmărire internațională de autoritățile române pe baza unei condamnări definitive de 8 ani. Marius Crăciun este judecat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Marius Crăciun

Marius Crăciun

[Sursa foto: Facebook]

În perioada 2007 – 2009, Marius Stripăru a fost judecat alături de alţi 27 de inculpaţi în dosarul grupării ”Lenis” și a fost condamnat, în total pentru 15 infracţiuni. Printre acestea se numără violarea de domiciliu, lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri, port fără drept al cuţitului în public.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si