Potrivit primelor informații neoficiale, ar fi vorba despre Băluș Valentin Eugen, zis „Vali Nebunu”, membru al gruparii “clanul sportivilor”. Acesta a fost prins de polițiști, în Italia.

În momentul legitimării, el a prezentat un document de identitate al fratelui său, motiv pentru care se va întocmi dosar penal și pentru “fals privind identitatea”

Băluș Valentin Eugen, zis „Vali Nebunu”

Băluș Valentin Eugen, zis „Vali Nebunu”

[Sursa foto: Politia Romana]

Interlop cunoscut, prins în de polițiști în Italia

Autoritățile au transmis că: „La data de 31 iulie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european

de arestare emis de autoritățile române.

Citește și: VIDEO- Zeci de percheziții la mafia imobiliară din București și Ilfov

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Acesta a fost depistat într-un local din Portofino, Genova.

Pe numele acestuia, Tribunalul Arad a emis, la data de 20 octombrie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională- Biroul SIRENE”.

Inculpatul, luat de polițiști dintr-un restaurant din Portofino, Genova

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani a fost găsit de polițiști într-un restaurant din Portofino, Genova.

Acesta fusese dat în urmărire internațională.

Citește și: VIDEO. O femeie prinsă în păcat cu cumnatul ei a fost legată de un stâlp în mijlocul satului. Ce au pățit cei doi amanți

Potrivit surselor, bărbatul ar fi fugit din țară înainte să fie condamnat într-un dosar cu infracțiuni vamale.

Acesta fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru trecere frauduloasă a frontiere de stat, spun autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si