Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un interlop cunoscut a fost prins în Italia, la Portofino. Bărbatul fusese dat în urmărire internațională

Interlopul cunoscut fusese dat în urmărire internațională și a fost prins cu puțin timp în urmă de polițiști, în Italia. El ar fi fugit din țară înainte să fie condamnat într-un dosar cu infracțiuni vamale.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit primelor informații neoficiale, ar fi vorba despre Băluș Valentin Eugen, zis „Vali Nebunu”, membru al gruparii “clanul sportivilor”. Acesta a fost prins de polițiști, în Italia.

În momentul legitimării, el a prezentat un document de identitate al fratelui său, motiv pentru care se va întocmi dosar penal și pentru “fals privind identitatea”

Băluș Valentin Eugen, zis „Vali Nebunu”

[Sursa foto: Politia Romana]

Interlop cunoscut, prins în de polițiști în Italia

Autoritățile au transmis că: „La data de 31 iulie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile române.

Citește și: VIDEO- Zeci de percheziții la mafia imobiliară din București și Ilfov

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Acesta a fost depistat într-un local din Portofino, Genova.

Pe numele acestuia, Tribunalul Arad a emis, la data de 20 octombrie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională- Biroul SIRENE”.

Inculpatul, luat de polițiști dintr-un restaurant din Portofino, Genova

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani a fost găsit de polițiști într-un restaurant din Portofino, Genova.

Acesta fusese dat în urmărire internațională.

Citește și: VIDEO. O femeie prinsă în păcat cu cumnatul ei a fost legată de un stâlp în mijlocul satului. Ce au pățit cei doi amanți

Potrivit surselor, bărbatul ar fi fugit din țară înainte să fie condamnat într-un dosar cu infracțiuni vamale.

Acesta fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru trecere frauduloasă a frontiere de stat, spun autoritățile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI