Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”Nici interlopii nu mai sunt ce au fost, probabil așa ar suna o scenă desprinsă dintr-o piesă de comedie. Numai că faptele sunt realitate și au avut loc pe ulița din Buzău. Vorbim despre Vanghele, un lider interlop din Buzău, care a ieșit la furat de găini cu soția sa, dar și cu amanta.

Ambele i-au dat o mână de ajutor.

Cum s-a întâmplat asta? Ei bine, cei 3 intrau în curțile oamenilor, furau păsările și le îndesau în portbagaj și pe bancheta din spate. Alarma a fost dată de o femeie în vârstă de 64 de ani, care a sunat la poliție, după ce interlopul, soția și amanta lui au încercat să-i fure mai multe păsări din curte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imediat, oamenii legi au pornit în urmărirea lor și i-au găsit. Când polițiștii au inspectat mașina interlopului au descoperit că acesta furase 30 de păsări și un ied, toate curțile oamenilor din localitatea Pănătău.

Interlopul le-a mărturisit agenților că a fost nevoit să fure din curțile oamenilor pentru că are multe guri de hrănit acasă. Cei trei au fost reținuți pentru tentativă la furt calificat și furt calificat.

Ulterior, au fost lăsați să plece acasă, însă fără pradă, urmând să fie cercetați în stare de libertate.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si