Cu o dubă de carantinați a fost dus Djokovic la un hotel, de la aeroportul din Melbourne- unde a fost ținut închis timp de 6 ore!

,,Îmi țin fiul captiv. Ne batem cu ei pe străzi!”

Acuză tatăl campionului, care este revoltat de faptul că fiul său este împiedicat să participe la turneul de grand-slam, la care era cotat foarte bine.

La hotel, fanii l-au așteptat pe Djokovic cu mesaje antivacciniste și de sustinere la adresa actualului lider mondial in clasamentul ATP. Tenismenul a ieșit pe balcon, a zâmbit și a format o inimă cu mâinile, mulțumindu-le pentru susținere.

Citeste si: Motivul pentru care Serena Williams nu va participa la Australian Open 2022

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alții fani au protestat pe una dintre arenele de la Australian Open, de asemenea cu mesaje anti-vacciniste.

Disputa a ajuns, de altfel, până la cel mai înalt diplomatic, cu declarații dure între premierul Australiei și guvernul Serbiei! Cu toate acestea, premierul Australiei, care a luat cele mai dure măsuri din lume împotriva covid, nu cedează.

„Regulile sunt reguli!”

Scott Morrison, premierul Australiei: „Regulile sunt reguli! Nu există situații speciale! Așteptăm prezentarea sa și ce dovezi ne oferă pentru a susține exceptia de la prezentarea certificatului de vaccinare”

Chiar inainte de Revelion, Novak Djokovic, care nu este vaccinat și a mai provocat un scandal in această pandemie, la turneul Adria de la Belgrad organizat chiar de el, a postat un mesaj in care anuntA că are scutire medicală și va putea participa la turneul de la Melbourne, fără certificatul verde obligatoriu!

Citeste si: Daniil Medvedev a câştigat finala US Open, în faţa liderului mondial Novak Djokovic

Inițial, tensimenul a primit viză, dar, la sosirea pe aeroportul din Australia, aceasta i-a fost anulată. Staff -ul campionului a făcut apel si se asteaptă ca luni instanta australiană să anunte dacă îi va permite să intre in țară sau va trebui să se întoarcă în Serbia.

Citeste si: Premierul Australiei îl expediază pe Djokovic acasă în caz că „fentează legea”! „Dacă dovezile pentru derogare sunt insuficiente, se va întoarce acasă cu primul avion.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si