„Sunt singurul care muncește aici, singurul care aduce bani în casă”

Sunt singurul care muncește aici, singurul care aduce bani în casă ”. Acestea sunt cuvintele pe care soția sa trebuia să le audă constant de la bărbatul său, în special când o găsea cu lumina aprinsă în casă sau atunci când intenționa să facă baie. Femeii îi era interzis și să-și vadă familia, însă reușea în secret să se ducă la părinții săi pentru a face un duș.

Citeste si: Un tânăr din Brăila, prins conducând cu 136 de km/h peste limita legală. Operațiunea specială a polițiștilor

Bărbatul o obliga pe soția sa să nu se ducă să-și vadă familia, deoarece îi era teamă că le va spune prin ce trece acasă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De teama că și-ar putea pierde cei doi copii, femeia nu a ripostat nici măcar o dată. Bărbatul era și violent cu aceasta. Femeia, mamă a două fetițe, a declarat că a îndurat totul pentru copiii ei.

Însă, pe măsură ce soțul ei a devenit tot mai agresiv, și-a luat inima în dinți și a fugit de acasă. A depus o plângere pe numele soțului ei, iar individul a fost trimis în judecată pentru abuz în familie.

Citeste si: Durere fără margini pentru familia lui Alexandru. A fost ucis în bătaie în Olanda

Femeia, care este cu 20 de ani mai tânără, are împreună cu bărbatul său două fete. Cele trei se află acum în grija serviciilor sociale. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si