Close sidebar
Close sidebar

Un italian nu a suportat ideea ca sora sa are un iubit roman si l-a ucis fara mila

Michele Tangorra, un italian in varsta de 41 de ani, nu a suportat ideea ca sora sa are o relatie cu un roman si, ca sa scape de acesta, l-a ucis fara mila.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tangorra a fost condamnat de Tribunalul din Bari, cu procedura simplificata, pentru omor voluntar calificat, tentativa de omor si detinere de arme si munitii, potrivit ANSA. Cumnatul lui Tangorra, Nicola Ruggieri, 48 de ani (sotul unei altei surori a lui Tangorra), este inculpat pentru aceleasi acuzatii si va fi judecat de Curtea cu Juri din Bari.

Omorul a avut loc pe 3 martie 2016 in cartierul Carbonara din Bari. O discutie degenerata in cearta si apoi focul de pistol in abdomen. Un singur glont, calibrul 7,65, a fost de ajuns pentru a-l ucide pe Robert Gabriel Asan, roman de 30 de ani.
Corpul a fost gasit pe camp in fata locuintei sale, in apropierea unui pod.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Asan fusese eliberat recent din inchisoare si avea antecedente penale pentru santaj, vatamare corporala, amenintare si ultraj. Carabinierii au demarat imediat anchetele, interogand numeroase persoane, concentrandu-se pe aspecte legate de viata privata, ca posibile mobile pentru crima.


Cateva ore mai tarziu, carabinierii i-au arestat cu acuzatia de omor voluntar pe Michele Tangorra si pe Nicola Ruggieri. De mai multe luni, rudele femeii, care locuia cu victima intr-un bloc la periferia din Caronara, faceau presiuni asupra ei sa intrerupa relatia.

Tangorra incercase deja sa il ucida pe roman, fara sa reuseasca, de unde si acuzatia de tentativa de omor. Sora lui Tangorra s-a constituit parte civila impotriva rudelor ei care i-au ucis iubitul.

Sursa: gazetaromaneasca.com
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI