Close sidebar
Close sidebar

Un jandarm a fost găsit fără viață, într-o baltă de sânge, în Constanța

Un jandarm din cadrul Grupării Mobile Constanța a fost găsit astăzi cu gâtul tăiat, potrivit unor surse. Anchetatorii cred că este vorba despre o sinucidere.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jandarmul, cu domiciliul în localitatea Lumina, din județul Constanța, a fost găsit astăzi în stare de inconștiență, cu tăieturi în zona gâtului. Cel care a alertat poliția a fost vecinul victimei.

Sinuciderea- prima ipoteză a polițiștilor

În urma tragediei, la fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de salvare, care au încercat să-l resusciteze, însă, în urma rănilor mortale, aceștia au declarat decesul jandarmului.

Anchetatorii au pornit pe mai multe piste, însă, prima ipoteză ar fi o tentativă de sinucidere.

Citește și: Militar din Dâmbovița, găsit spânzurat în propria locuință

Declarațiile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române

În urma unui comunicat oficial din partea Ispectoratului General al Jandarmeriei Române, s-au transmis următoarele: „Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această după-amiază în garajul casei sale din Năvodari. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

Jandarmul era subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța și avea 40 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.

Dumnezeu să îl ierte!”.

Citește și: Un băiat de 15 ani a vrut să se sinucidă cu mașina furată de la părinți

Sinucidere într-un cartier din Satu Mare. Un tânăr s-a spânzurat de un copac

Un tânăr de 18 ani din cartierul Sătmărel, din municipiul Satu Mare a fost găsit spânzurat, în această dimineață, de un copac din curtea unui imobil.

Se bănuiește că tânărul suferea de o depresie puternică.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În această dimineață, polițiștii din Satu Mare au fost sesizați cu privire la sinuciderea unui tânăr de 18 ani, din cartierul Sătmărel. 

În dimineața sinuciderii, tânărul s-a deplasat la locuința unei rude, în Sătmărel, unde s-a sinucis prin spânzurare de un copac din curtea imobilului. 

Medicii de pe ambulanță s-au prezentat la fața locului, însă, în cele din urmă, au constatat decesul.

Trupul neînsuflețit al băiatului a fost transportat la Prosectura Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În acest moment, nu există suspiciuni în vederea săvârșirii vreunui omor.

Conform unor surse, Alin suferea de o depresie puternică de o perioadă de timp.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Băiatul de 18 ani a fost plecat la muncă în Austria, iar acum se întorsese în concediu de Crăciun. În țară, acesta locuia cu bunica sa, de care avea grijă și care l-a crescut.

Citește și: VIDEO- Descoperire macabră în Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI