Un jandarm, în vârstă de 56 de ani, angajat în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a fost găsit fără suflare, chiar în timpul programului. El s-ar fi împușcat cu arma din dotare, conform primelor informații.

Descoperire macabră la Sălaj

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj informează că bărbatul a fost descoperit cu mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui.

Conducerea a transmis și condoleanțe pentru familia îndoliată a angajatului.

“Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineaţă, la obiectivul la care îşi desfăşura serviciul, cu mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa şi transmitem condoleanţe familiei îndurerate”, a transmis IJJ Sălaj. 

Jandarmul fusese declarat apt la cea mai recentă evaluare psihologică

Jandarmul fusese declarat apt la cea mai recentă evaluare psihologică

[Sursa foto: Jandarmeria Sălaj]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr de 17 ani a fost găsit decedat, cu o pungă pe cap, într-o pădure de lângă Cluj. Tânărul ar fi suferit de depresie și ar fi decis să încheie socotelile cu viața

Jandarmul fusese declarat apt la cea mai recentă evaluare psihologică

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, jandarmul fusese declarat apt la cea mai recentă evaluare psihologică.

S-a deschis o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat înaintea tragicului eveniment.

“Jandarmul era subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate”, au mai transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Jandarmeria Sălaj

Jandarmeria Sălaj

[Sursa foto: Jandarmeria Sălaj]

Citește și: Un bărbat din București a căzut de la etajul zece al unui bloc. Tânărul nu se afla la prima tentativă de sinucidere

Sinuciderea, una dintre variantele luate în calcul

Mai mult, la nivelul IJJ Sălaj au fost dispuse verificări interne cu privire la incidentul în care jandarmul și-a pierdut viața.

Printre variantele posibile, se numără și sinuciderea. Pentru a afla exact cauza decesului, poliţiştii şi procurorii au început cercetările în acest caz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si