La o săptămână după ce un bărbat a fost înjunghiat în spate, de un copil de 13 ani, într-o stație de tramvai, un incident la fel de înfiorător s-a petrecut ieri.

De această dată, victima este un jandarm, aflat în timpul liber. Bărbatul cobora dintr-un tramvai în Sectorul 6 al Capitalei, moment în care a fost înjunghiat fără milă, de un alt bărbat.

Agresorul a fugit, dar încercarea lui de a nu fi prins a eșuat, individul fiind identificat câteva ore mai târziu, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Doi tineri au fost scoși fără viață dintre fiarele mașinii, iar șase persoane au ajuns la spital. Accident macabru pe DN 28, în județul Brăila

Jandarm înjunghiat într-o stație de tramvai

Incidentul s-a petrecut într-o stație de tramvai din Sectorul 6 al Capitalei. În timp ce cobora din tramvai, un jandarm, care nu se afla în timpul programului, a fost înjunghiat de un bărbat. 

Se pare că agresorul l-a atacat pe jandarm fără milă. Un reprezentant al Jandarmeriei Române a declarat că agresorul vorbea la telefon, iar din senin a scos un cuțit și l-a lovit, de mai multe ori, pe jandarm, care a fost transportat de urgență la spital.

Citește și: Premierul Marcel Ciolacu, prima reacție după atacurile cu drone ale Rusiei aproape de graniță: Avem un război lângă noi

În timp ce cobora din tramvai, a fost atacat cu un cuţit de către un bărbat. Acesta vorbea la telefon și profera injurii, moment în care l-a atacat pe angajatul Bazei de Administrare a Jandarmeriei, provocându-i mai multe răni. În urma agresiunii, bărbatul a fugit,   a declarat un reprezentat al Jandarmeriei Române.

După ce l-a rănit pe jandarm, agresorul a fugit de la locul faptei. După patru ore de căutări, autoritățile au reușit să îl identifice și l-au condus la audieri. Individul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi angajat la o firmă de salubritate. Autoritățile urmează să decidă cum va răspunde în fața legii agresorul pentru faptele comise. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si