Un incident de-a dreptul șocant a avut loc într-unr restaurant din Dolj. În timp ce se afla la un eveniment privat, un jandarm ar fi lovit o femeie. Ulterior, victima a depus o plângere la Parchetul Militar și o anchetă internă a fost demarată.

A lovit o femeie, într-un restaurant. Anchetă internă după gestul unui jandarm

Cazul șocant a avut loc la sfârșitul lunii mari.

Se pare că în timp ce se afla la un eveniment privat, desfășurat în cadrul unui restaurant din Dolj, un jandarm ar fi agresat fizic o femeie.

Citește și: VIDEO Diana Șoșoacă spune că a fost bătută măr de jandarmi! Senatoarea nu are de gând să lase lucrurile așa

După ce ar fi fost lovită de jandarm, femeia ar fi depus o plângere la Parchetul Militar.

O anchetă internă ar fi fost demarată.

Autoritățile au declarat că jandarmul face parte din Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj, iar la momentul faptei acesta se afla în concediu de odihnă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Bătut și încătușat de mascați dintr-o eroare! Oamenii legii îl căutau de fapt pe fratele bărbatului din Gorj

"Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la faptul că un jandarm a lovit o femeie într-un restaurant, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj face următoarele precizări:

Confirmăm faptul că jandarmul face parte din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj.

În urma imaginilor apărute în spațiul public în care acesta, în timp ce se afla în concediu de odihnă, la un eveniment privat, a lovit o femeie în restaurant, la nivelul unității a fost constituită în regim de urgență o comisie de verificare a tuturor aspectelor petrecute în data de 25.05.2024.

Totodată, a fost depusă de către persoana vătămată o plângere la Parchetul Militar teritorial competent, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Menționăm faptul că, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj va acorda tot sprijinul organelor abilitate în vederea soluționării acestui incident regretabil.

Condamnăm ferm astfel de comportamente care nu sunt conforme cu valorile și etica profesională și care nu se justifică în nicio situație, mai ales din partea unui reprezentant învestit cu exercițiul autorității publice", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si