UPDATE. Jandarmul care s-a împușcat în cap nu a mai putut fi salvat.  "Cu regret profund, vă anunțăm ca la ora 11:37 medicii au declarat decesului colegului nostru. Transmitem mesajul de condoleanțe și suntem alături de familia îndurerată!", a transmis Jandarmeria Timișoara. 

Un jandarm de doar 24 de ani din Timișoara a fost găsit împușcat în cap în propria locuință. Militarul se află în stare gravă, fiind pus pe masa de operație de medicii timișoreni.

UPDATE Potrivit surselor ȘtirileKanalD, tânărul jandarm este din Gorj. El nu ar fi lăsat un bilet de adio și și-ar fi șters recent și contul de Facebook.

Inspectoratul de Poliție Timiș a transmis că, luni 12 august 2024, în jurul orei 07:40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție al Jandarmeriei, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa acestuia, unde "bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului".

La fața locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor și o echipă de cercetare la fața locului, fiind sesizat și Parchetul Militar Timișoara de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

Potrivit sursei citate, la ultima testare psihologică, jandarmul în vârstă de 24 de ani, a fost declarat apt pentru executarea serviciului.

"În prezent starea subofițerului este gravă", au precizat oficialii locali.

Citește și: Un angajat al primăriei din Tecuci, ucis de propriul fiu, prin înjunghiere. După fapta oribilă, tânărul a aruncat cuțitul într-un tomberon și s-a făcut nevăzut

Potrivit primelor informații, tânărul jandarm s-a dus să-și preia arma pentru a intra în tură la Arhivele naționale din Timișoara.

El trebuia să-l schimbe luni dimineață pe colegul care fusese pe tură, dar s-a oprit la locuința sa din apropierea sediului jandarmeriei Timis.

Citește și: El este polițistul care s-a împușcat în cap chiar în secție. Daniel avea doar 28 de ani și planuri mari de viitor: „Spunea că nu mai poate să lupte”

Conform ipotezei criminaliștilor, jandarmul și-a tras un glonț în cap cu propria armă.

La fața locului au ajuns nu doar echipajele de urgență și anchetatorii criminaliști, ci și un procuror militar.

Tânărul jandarm se zbate între viață și moarte

Potrivit presei locale, o ambulanta l-a preluat in stare critica pe jandarm si l-a transportat de urgenta la spital.

Nu se stie deocamdata daca a fost vorba despre un accident sau o tentativa de sinucidere. Ancheta a fost preluata de Parchetul Militar.

Știre în curs de actualizare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si