Close sidebar
Close sidebar

Un jucător de fotbal de doar 24 de ani a fost găsit într-un canal

Tragedie în fotbal. Un jucător de doar 24 de ani, Gabriele „Gallo” Gallani a fost găsit mort într-un canal.

Diana Puiu,

Un jucător de fotbal de doar 24 de ani a fost găsit într-un canal

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un jucător de 24 de ani a fost găsit mort într-un canal, în timp ce se afla într-o vacanță. Circumstanțele decesului sunt necunoscute. Apropiații jucătorului spun că acesta știa foarte bine să înoate. Tânărul se afla în Liga a 5-a din Italia.  

El se afla alături de 8 prieteni în vacanţă în Amsterdam în momentul în care a căzut într-un canal.  Acesta a fost scos viu din canal, dar a murit câteva ore mai târziu. 

Citește și: Fostul sportiv de performanță, Sergiu Sabou, s-a stins din viață la 34 de ani

Fostul sportiv de performanță, Sergiu Sabou, s-a stins din viață la 34 de ani

Sergiu Sabou a fost printre primii sătmăreni care au pășit în lumea de performanță, la nivel național. Acesta și-a pierdut viața la vârsta de 34 de ani. Sergiu avea 34 de ani și a abandonat în ultimii ani culturismul de performanță, dar a rămas un iubitor al acestei laturi.

Acesta a obținut două premii majore, locul III la mondialele de culturism juniori din Spania, în 2010, iar apoi premiul I la concursul de juniori MuscleMania. Încă nu este cunoscută cauza morții sale.

Citește și:  Un sportiv de 26 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la balcon

Un sportiv de 26 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la balcon

Doliu în lumea sportului.

Un dublu campion mondial a fost găsit mort. Se presupune că acesta a căzut de la balcon. Moartea fostului fotbalist de 26 a șocat toată Italia. Potrivit informațiilor din mediul online, Michele Sica ar fi murit după ce a căzut de la un balcon. Nu există mai multe detalii cu privire la decesul acestuia.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:   Un ciclist de 17 ani a murit subit chiar în timpul unei curse

„Cu o imensă durere în suflet anunțăm moartea subită și prematură a tânărului antrenor al clubului de patinaj Masi și prietenului nostru Michele Sica. Michele era alături de noi de câțiva ani, s-a născut în 1997 și a avut o carieră importantă în patinaj artistic. Condoleanțe profunde întregii familii”,   a scris clubul la care activa.  

Citeste si:  Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citește și:   Este doliu pe scena muzicii. Un cunoscut cântăreț și compozitor a decedat

Un ciclist de 17 ani a murit subit chiar în timpul unei curse

Ciclistul columbian, Juan Jose Ortega Mahecha, în vârstă de 17 ani, a murit în timp ce concura la o cursă națională în orașul Anapoima. 

"Cu profundă tristeţe anunţăm decesul participantului    Juan Jose Ortega Mahecha,    care pe 19 aprilie participa în municipiul Anapoima la cursa Alto de la Cabra', a transmis primarul acestei localităţi într-un comunicat dat publicităţii.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânărul a leșinat inițial, apoi a încetat din viață.

Citește și:    Fotbalistul brazilian Jian Kayo a murit fulgerător la 21 de ani. Starul în ascensiune, găsit fără viață în casa sa

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI