Potrivit sursei citate, Charlie Ottley şi persoana care îl însoţea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliţie.

UPDATE.  Doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, sunt principalii suspecţi în cazul tâlhăriei comise asupra jurnalistului britanic Charlie Ottley. Aceştia au fost duşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara pentru audieri.

”În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei minori (2 băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între

10 şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat”, a transmis, luni seară, IPJ Timiş

Știre inițială

Jurnalistului i-au fost furate echipamente de filmare, inclusiv o dronă

În această dimineaţă, 06 iunie a.c., în jurul orei 03:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timişoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conţinea o dronă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat ”, a precizat IPJ Timiş.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Noi scumpiri la carburanți. Motorina a depășit pragul psihologic de 9 lei pe litru

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavours of Romania, aflat în Timişoara pentru a filma un clip de promovare al judeţului Timiş, a fost tâlhărit în Parcul Botanic. Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice.

Consiliul Judeţean Timiş îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deşi odată cu echipamentul au fost furate şi înregistrările făcute zilele trecute.

Facem apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât şi în asigurarea siguranţei tuturor cetăţenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timişoarei ”, au mai transmis reprezentanţii CJ.

Citeste si: Vladimir Putin ar putea fi asasinat în secret. Cine plănuiește să-l omoare pe liderul rus și care este povestea de acoperire

Conform Poliţiei Judeţene Timiş, incidentul a avut loc în Parcul Civic, situat în apropierea celui Botanic, adică în zona centrală a Timişoarei.

Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica autorii furtului şi pentru tragerea acestora la răspunderea penală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si