Close sidebar
Close sidebar

Un jurnalist de investigație este așteptat la DIICOT în cazul „monstrului din Caracal”

Un jurnalist de investigație este așteptat la DIICOT pentru a fi audiat în cazul „monstrului din Caracal”. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a anunţat public că la sfârşitul acestei săptămâni Ovidiu Zară va fi audiat.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ovidiu Zară, jurnalist de investigaţie, este aşteptat la audieri la DIICOT, vineri dimineaţă. Anunţul a fost făcut de Alexandru Cumpănaşu, care, de altfel, a ţinut să-i mulţumească lui Ovidiu Zară pentru toată munca şi eforturile depuse în acest caz.

Citeste si: FBI-ul i-a conturat profilul lui Gheorghe Dincă. Expertiza a durat două zile

„Unul dintre cei mai buni jurnalişti pe care îi are România astăzi în materie de investigaţii şi pe care îl apreciez enorm, Ovidiu Zară, va fi audiat vineri de DIICOT la ora 08:00 în cazul Alexandrei.

Ştie multe şi sper să îl ia în serios procurorii.

Ovidiu trăieşte la propriu pentru a face bine oamenilor şi îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru familia mea şi pentru adevăr în această perioadă", a anunţat Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Ovidiu Zară este persoana care în luna septembrie a făcut publice şi primele fotografii cu telefonul de pe care Alexandra Măceşanu a sunat la 112, dar şi cu interiorul butoiului în care Gheorghe Dincă susţine că a ars trupurile neînsufleţite.

Citeste si: Gheorghe Dincă, mărturisiri terifiante din timpul expertizei psihiatrice! E imposibil de ascultat așa ceva! Detalii care vă pot afecta emoțional!

Jurnalist de investigație așteptat la DIICOT în cazul „monstrului din Caracal”

Înainte ca acesta să fie chemat la audieri, o informaţie bombă a ridicat semne de întrebare. Ovidiu Zară a transmis, prin intermediul reţelelor de socializare, că, investigând în cazul Caracal, a aflat de la o sursă că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul Zănoaga, judeţul Olt. Osemintele ar aparţine unei fete de 14 ani care şi-a pierdut viaţa acum 4-5 ani.

De asemenea, oasele găsite în lizieră ar aparţine unei tinere de 22 de ani. Totul ar fi fost premeditat în ipoteza că presupusa reţea de trafic de persoane ar da greş cândva, a adăugat acesta.

Ce dezvăluie Ovidiu Zară

„Investigând, am dat de o sursă care mi-a oferit nume și date, dar și o informație esențială: aceea că scena cu oasele din butoi și de la liziera pădurii a fost premeditată de Dincă și de complicii săi din rețea. Astfel, am aflat că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul din Zănoaga (jud. Olt), o localitate la 24 km. de Caracal și că acestea ar aparține unei fete care a decedat acum 4-5 ani la vârsta de 14 ani. La fel, oasele găsite la liziera pădurii ar fi fost luate din cimitirul din Marotinu de Sus (jud. Dolj), o localitate la 26 km. de Caracal și ar aparține unei tinere în vârstă de 22 de ani (asta ar explica lucrarea dentară găsită laolaltă cu mulțimea de dinți cariați despre care anchetatorii susțin- în mod greșit susțin eu- că ar aparține Alexandrei).

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Diagnosticul greșit al medicilor a costat-o viața pe o fetiță de 8 ani

Se pare ca după deshumare, oasele luate din cele două cimitire au fost arse într-o locație de lângă Caracal și apoi plantate în curtea lui Dincă, cu acceptul lui, și apoi la liziera pădurii. Practic, totul a fost premeditat în ipoteza că rețeaua ar da greș, cândva!", a scris la sfârşitul lunii septembrie Ovidiu Zară, pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI