Jurnalistul a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost descoperit, în jurul orei 18:00, de către un alt coleg, potrivit surselor Gândul.

Un jurnalist din Capitală și-a tăiat venele 

Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare conștientă, iar polițiștii din Capitală au deschis o anchetă.

Citește și: A intrat peste o femeie imobilizată la pat, a udat-o și a lăsat-o în ger. Întâmplare halucinantă pentru o porțiune de pământ

Jurnalistul a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu câteva ore înainte de a recurge la acest gest.

„Interesantă zi! Marmota sau cârtița, nu contează. Ce va urma….”, a postat jurnalistul. Iar mesajul face trimitere la o legendă legată de ziua de 2 februarie, ce face referire la previziuni meteorologice.

Ea este Ana, tânăra care a murit după ce a căzut de la balcon

O tânără de 20 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Târgu Jiu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tragedie în Târgu Jiu. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc.

Cei care au văzut-o pe tânără cum se prăbușește au fost chiar părinții ei, iar când au mers în cameră, au găsit geamul deschis. Tatăl fetei a sunat la numărul de urgență, însă impactul cu solul i-a fost fatal. Mama fetei a ajuns și ea la spital, însă polițiștii nu au reușit să afle mai multe informații.

Citește și: Sinucidere misterioasă la numai 16 ani

Ana împlinise 20 de ani în luna august a anului trecut, iar vecinii au spus că în ultima vreme era cam abătută din cauza faptului că s-ar fi certat cu iubitul ei.

Până acum sunt luate în calcul ca ipoteze o sinucidere sau un accident, urmând ca medicii să stabilească după necropsie cauza morţii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si