Close sidebar
Close sidebar

Un jurnalist din Capitală și-a tăiat venele. Un coleg a fost cel care a făcut descoperirea

Bărbatul a cărui identitate nu a fost încă făcută publică, și-ar fi tăiat venele în locuința sa din Sectorul 6 al Capitalei.

Diana Bostan,

Tentativă de sinucidere

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jurnalistul a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost descoperit, în jurul orei 18:00, de către un alt coleg, potrivit surselor Gândul.

Un jurnalist din Capitală și-a tăiat venele 

Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare conștientă, iar polițiștii din Capitală au deschis o anchetă.

Citește și: A intrat peste o femeie imobilizată la pat, a udat-o și a lăsat-o în ger. Întâmplare halucinantă pentru o porțiune de pământ

Jurnalistul a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu câteva ore înainte de a recurge la acest gest.

„Interesantă zi! Marmota sau cârtița, nu contează. Ce va urma….”, a postat jurnalistul. Iar mesajul face trimitere la o legendă legată de ziua de 2 februarie, ce face referire la previziuni meteorologice.

Ea este Ana, tânăra care a murit după ce a căzut de la balcon

O tânără de 20 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Târgu Jiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tragedie în Târgu Jiu. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc.

Cei care au văzut-o pe tânără cum se prăbușește au fost chiar părinții ei, iar când au mers în cameră, au găsit geamul deschis. Tatăl fetei a sunat la numărul de urgență, însă impactul cu solul i-a fost fatal. Mama fetei a ajuns și ea la spital, însă polițiștii nu au reușit să afle mai multe informații.

Citește și: Sinucidere misterioasă la numai 16 ani

Ana împlinise 20 de ani în luna august a anului trecut, iar vecinii au spus că în ultima vreme era cam abătută din cauza faptului că s-ar fi certat cu iubitul ei.

Până acum sunt luate în calcul ca ipoteze o sinucidere sau un accident, urmând ca medicii să stabilească după necropsie cauza morţii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI