Close sidebar
Close sidebar

Un jurnalist din Romania vine cu o teorie naucitoare in cazul crimei de la metroul bucurestean: "Nu criminala este de vina"

O tanara de 25 de ani si-a pierdut viata dupa ce o alta femeie, in varsta de 36 de ani, a impins-o in fata metroului in statia Dristor 1 din Capitala.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Subiectul este unul arzator care este intens dezbatut in aceasta perioada. La o emisiune televizata din Romania, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan vine cu o teorie naucitoare in acest caz si spune ca nu criminala ar fi vinovata pentru tragedie.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Nu poate fi vinovata femeia aia pentru ca nebunul nu raspunde de faptele sale. Autortitatile sunt de vina, dar in acelasi timp si ele ce sa faca? Sa dea un test fiecaruia sa vada daca are sau nu probleme? Se mai pot face lucruri, dar e clar ca sunt multi nebuni care umbla printre noi.

Eu am avut o intamplare la Craiova, acolo unde o doamna profesoara si-a omorat sotul si peste ceva timp mergea libera pe strada", a spus Sorin Ovidiu Balan in respectiva emisiune televizata.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI