Nicoleta Dragusin, jurnalist la Kanal D, a dezvaluit ca urma sa mearga la acest eveniment, dar din fericire nu a mai ajuns.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

" Imi tremura si acum sufletul dupa ceea ce s-a intamplat aseara. Sunt pe Coasta de Azur si urma sa mergem la acest eveniment, unul dintre cele mai mari organizate de Ziua Republicii, cu foc de artificii si alte evenimente conexe la care au participat foarte multi oameni. Promenada din Nisa a fost plina de oameni, este o stare de soc si trauma cum nu a fost niciodata aici, pe Coasta, zona cunoscuta ca un paradis. Am urmarit toate informatiile: sunt 84 de morti, 10 dintre ei sunt copii. 54 de raniti sunt copii, multe familii erau prezente la acest eveniment. Un camion normal, de marfa, a circulat incet si, la un moment dat, a bagat viteza si a spart bariera pusa de politie.



Tour du France nu a fost anulata din cauza acestui atentat, mai ales ca nimeni nu a revendicat acest atentat. Tanarul care conducea camionul nu avea legaturi cu nicio organizatie terorista, era tunisian. Serviciile de informatie nu au gasit nicio legatura intre atentator si organizatii teroriste. Este o mobilizare generala la spitale pentru donare de sange. Aseara erau zeci de victime intinse pe asfalt. Salvarile nu au putut face fata si au chemat elicoptere speciale ca sa ia ranitii.
Sunt multi romani in Nisa care locuiesc sau au venit in vacanta. Niciodata nu s-a intamplat asa oroare pe Coasta de Azur. Sa speram ca romanii raniti in atentat nu sunt in stare grava. 18 oameni sunt in stare grava, oamenii sunt disperati.

Oamenii sunt si acum terorizati, evita promenada, foarte putini vin sa se uite sa vada urmele ramase. Zona e inchisa de politie. Camionul a fost condus 2 km prin multime, zona aia e cercetata acum de anchetatori si criminalisti"
, a marturisit Nicoleta Dragusin pentru Stirile Kanal D, in direct din Franta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si