Close sidebar
Close sidebar

Un jurnalist și tatăl său au fost asasinați cu un glonț tras în față

Un jurnalist și tatăl său au fost asasinați luni, la Tegucigalpa. De la începutul acestui an cinci jurnaliști au fost uciși.

Diana Puiu,

Un jurnalist și tatăl său au fost asasinați cu un glonț tras în față

[Sursa foto: national.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Edwin Josue Andino, de 23 de ani, a fost ucis cu un glonț tras în față dela o distanță mică. Înainte de a fi ucis, acesta a fost legat la gură cu bandă adezivă, în semn de reducere la tăcere a libertății presei.

Citeste si: Femeie condamnată la 45 de ani de închisoare pentru postări în Social Media

Biroul din Honduras al Înaltului Comisariat al ONU pentru Drepturile Omului a condamnat aceste două crime și dorește să se stabilească sancțiuni pentru cei care au făcut asta.
„Acesta este al cincilea jurnalist ucis de la începutul anului în Honduras” şi al 98-lea în ultimii 20 de ani, pe o listă care include jurnalişti, directori de media sau angajaţi din presă, a deplâns Ponce.

Citeste si: Doliu în lumea jurnalistică! Frédéric Leclerc, de la BFMTV, a fost ucis în Ucraina

Femeie condamnată la 45 de ani de închisoare pentru postări în Social Media

Un tribunal din Arabia Saudită a condamnat o femeie la 45 de ani de închisoare pentru postări pe rețelele de socializare, informează presa internațională care citează raportul unui grup pentru drepturile omului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Traian Băsescu a dat în judecată SPP și ar urma să deschidă și un proces împotriva României, la CEDO

Este cel mai recent exemplu de represiune împotriva femeilor activiste care a avut loc după vizita președintelui american Joe Biden în regatul saudit.

Liderul de la Casa Albă a vizitat Arabia Saudită la mijlocul lunii iulie și s-a întâlnit cu prințul moștenitor saudit Muhammad bin Salman.

Prințul saudit este considerat de serviciile secrete americane drept principalul responsabil în cazul asasinării jurnalistului Khashoggi.

Citeste si:  O româncă câștigă bani frumoși cu afacerea pe care și-a deschis-o. Femeia vrea să se extindă și peste hotare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI