Mai negru ca abanosul si mai energic decat orice alt turist de pe litoral- asa se prezinta cel care a facut astazi furori pe cea mai exclusivista plaja din statiunea Mamaia. Il cheama DYA, este din Liban si petrece la mare... in stil romanesc.

„Mai mult asa, ca sa intineresc. Trage tot, super.. se simte bine si la inima, si la tot”, spune libanezul.

In ton cu buclele negre, Dya s-a camuflat din cap pana-n picioare cu namol proaspat, de techirghiol. Stie de proprietatile sale miraculoase, dar barbatul mai foloseste si crema pamantie pentru a se face remarcat printre animatoarele sexy

Dya a venit cu o gasca de prieteni romani- ai zice ca domnul din imagini ii este frate geaman, daca nu i-ar lipsi buclele negre.  „Cel mai bun tratament anti-canicula. Stiti ce racoritor e namolul? Vad ca v ati pus si pe gene, pai am probleme cu sinuzita si trage tot”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Este competitie stransa printre turistii care vor sa atraga toate privirile- doamna din imagini straluceste din cap pana-n picioare, mai ceva ca soarele pe cer.

N-are degete la mana cate inele, pe care si le-a insirat ca sa fie in ton cu lantul si cerceii.

„Cadou de la sot, de la mama de la tata de la frati, de la verisoare”.

Cativa metri mai incolo... „E spuma, e perfect! I love you all!” A plouat cu spuma astazi, iar clabucii imensi au creat isterie printre petrecareti.

Cei care nu si-au facut din timp rezervare la plajele de fite din nordul statiunii Mamaia, s-au inghesuit sub soare in sud.

Petrecerea va continua si maine, cu spectacolul de ziua marinei, iar apoi majoritatea turistilor vor lua drumul spre casa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si