"Îi mulțumesc lui Allah", au fost cuvintele rostite de un lider Hamas, când a aflat că și-a pierdut trei fii și un nepot, în timpul unui atac aerian al Israelului, potrivit  antena3.ro.

Reacția unui lider Hamas, când află că și-a pierdut trei fii și un nepot

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, un lider Hamas ar fi aflat că și-a pierdut trei fii și un nepot, în timp ce se afla în locuința sa.

Vestea i-ar fi fost dată de doi bărbați, care au citit mesajul tragic de pe un telefon. Se pare că liderul Hamas ar fi primit vestea cu calmitate. 

Citește și: Alertă în Ucraina! Centrala nucleară de la Zaporojie a fost atacată de dronele ucrainene

teroristi

Foto simbol- oameni cu arme în mână

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Îi mulțumesc lui Allah pentru onoarea pe care ne-o face, prin sacrificiul celor trei fii ai mei şi al unora dintre nepoții mei, a spus liderul Hamas, pentru Al Jazeera, citat de antena3.ro.

Liderul grupării teroriste Hamas ar fi spus că tragedia pierderii copiilor și a unui nepot nu va schimba poziția organizației în conflictul cu Israel.

Citește și: Se va încheia sau nu războiul dintre Israel și gruparea teroristă Hamas? Reuven Azar, declarații neașteptate, la șase luni de la începerea conflictului armat

Foto simbol- atac aerian

[Sursa foto: istockphotos]

Forțele Armate Israeliene ar fi confirmat uciderea celor trei fii ai liderului teroriștilor Hamas. Atacul aerian ar fi avut loc în timp ce aceștia s-ar fi aflat în tabăra de refugiați din nordul Fâșiei Gaza.

La începutul zilei de miercuri, aeronave dirijate de serviciile de informații ale IDF și ISA au lovit trei agenți militari Hamas care desfășurau activități teroriste în centrul Fâșiei Gaza.

Cei trei agenți care au fost eliminați sunt Amir Haniyeh, comandant de celulă în aripa militară Hamas, Mohammad Haniyeh, agent militar în cadrul Hamas, și Hazem Haniyeh, de asemenea agent militar în cadrul organizației teroriste Hamas,  se arată în comunicatul transmis de armata israeliană, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si