Suparat de ce s-a intamplat in ultima perioada in tara si de faptul ca PSD-ul este scos "tap ispasitor" pentru tot, Ionel Arsene a avut un mesaj acid la adresa celor doi mai sus mentionati, mesaj pe care il redam mai jos.

"Bun... deci preocupat fiind pana peste cap de revoltele voastre, locatarul de la Cotroceni v-a transmis din semineu apelul prezidential inregistrat (ca doar el e cu bicla la munte) la continuarea protestelor.

Cu asigurarea ca el e cu sufletul alaturi de voi in piata asa ca va indeamna sa iesiti in continuare (pentru inca un mandat confortabil).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

USR-ul face misto de el ca e bronzat. Klaus vede un pericol in Ciolos iar Ciolos face ca ori de cate ori il prinde pe Klaus la cotitura sa-i dea in cap. Cei de la PNL sunt ofticati ca USR iese mereu in fata, sunt mai isterici si se disociaza de ei inventand alte tampenii si mai mari. si in tot circul asta, in care doi pitici isterici care se urasc intre ei si se intrec in cretinatati, din cauza doar de Cotroceni si orgoliile lor marunte, ei cica sunt de fapt competitori ai PSD.

P.S. Ba baieti, da' nu vreti voi sa va m***i intre voi si sa lasati tara in pace?

P.S. 2 Oare cate duble o fi tras pana i-a iesit mesajul ala?", este mesajul transmis de catre presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, pe retelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si