Close sidebar
Close sidebar

Un loc de joacă din Galați, abia reabilitat, a fost vandalizat

Un parc din orașul Galați a fost vandalizat de persoane necunoscute. Locul a fost modernizat din bani publici.

Diana Puiu,

Un loc de joacă din Galați, abia reabilitat, a fost vandalizat

[Sursa foto: Primăria Galați]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginile cu echipamentele de joacă mâzgâlite și mesele din lemn rupte au fost postate pe rețelele de socializare de primarul Galațiului.

„Așa nu! Ține de fiecare dintre noi să păstrăm lucrurile de pe domeniul public. Din păcate sunt și unii puși pe distrugere, așa cum s-a întâmplat de curând în parcul din Micro 18 unde au fost rupte scândurile de la mese și au fost vandalizate echipamentele de la locul de joacă.

Citește și: Opt copii au vandalizat o școală din Germania. Pagubele ajung la 150.000 de euro

Sunt bunuri comune, făcute din banii gălățenilor. Distrugerea este infracțiune! Stă în puterea fiecăruia să avem orașul pe care ni-l dorim”, a scris primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, pe Facebook.
Parcul va fi modernizat în baza unui proiect al Primăriei Galați.

Reprezentanții municipalității au anunțat licitația pentru realizarea lucrării.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Scene sălbatice în Gorj. Polițiști atacați cu barda

Opt copii au vandalizat o școală din Germania. Pagubele ajung la 150.000 de euro

Opt elevi cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, au intrat prin efracție într-o şcoală din Germania, weekend-ul trecut. Acolo au spart ferestre, au dat foc la gunoaie şi au golit stingătoarele de incendii, potrivit Poliției din landul german Renania de Nord- Westfalia.

Pagubele materiale constatate de personalul școlii din Eschweiler, oraș la sud-vest de Dusseldorf, capitala landului german Renania de Nord- Westfalia, au fost estimate la 150.000 de euro.

Citeste si:  Guvernul german, proiect pentru vaccinarea obligatorie pentru angajații din sănătate și aziluri

Cei opt copii teribiliști au spart mai mult de 20 de ferestre şi uşi, iar apoi au dat foc la gunoaie.

Pentru a stinge incendiul pe care l-au declanşat arzând gunoaie, vinovații au folosit extinctoarele şcolii.

Mai mulți profesori care se aflau în parcarea din exteriorul şcolii au văzut lumini în interiorul clădirii şi i-au prins pe cei opt copii- cinci fete şi trei băieţi în momentul în care aceştia încercau să părăsească incinta unităţii de învăţământ.

Copiii au fost predaţi părinţilor lor, iar oamenii legii din Eschweiler au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citește și: O casă de 800.000 de lire sterline și 5 mașini au fost devastate în urma unei răzbunări/Suntem devastați de faptul că cineva ar putea face acest lucru

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI