Sunete din alta lume invaluie in maxima concentrare pacienta! Suntem in mijlocul unei terapii bizare!

Puteri nebanuite s-ar ascunde aici: intr-o incapere cu zeci de cristale, lumini ca de discoteca si recipiente cu insemne asiatice, stresul si oboseala dispar ca prin minune! N-o spunem noi, ci insusi inventatorul piramidei duble in care ne aflam!

Stelian Chivu, de profesie psiholog, sustine ca puterile cristalelor ne ajuta sa scapam de starile depresive.

Astfel de probleme avea si Daniela.   "Este o metoda alternativa, fara antibiotice, pastille sau cu orice altceva pe care eu nu le agreez si ma simt extraordinar.", spune o clienta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dupa cateva minute petrecute in piramida incarcata de energia cristalelor, schimbarile sunt evidente- spun cele doua doamne care au experimentat terapia! Cum am putea totusi sa scapam de starile proaste, singuri, acasa?! "Este foarte important sa constientizezi  starea depresiva, starea de anxietate. 2: e important sa te detasezi de ea. 3: sa iesi in natura, 4: sa socializezi, 5: sa respire", spune expertul.

Expertul Stelian Chivu ne mai impartaseste ceva: daca vreti sa fiti mereu ferit de stres si de energii negative, cumparati-va un cristal de citrin. Dupa ce l-ati tinut o noapte intr-un bol cu sare, il puteti purta permanent la dumneavoastra, ca pe un talisman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si