Daniel Dobos a intrat in politica, la 46 de ani, dupa o viata plina de aventuri. "Am parasit Romania in 1987, la doar 17 ani, dupa patru incercari si cu securitatea pe urme. La doar 17 ani si 3 luni m-am inrolat in Legiunea Straina, activand in 2 REP (regimentul de parasutisti al Legiunii Straine si varful de lance al Securitatii Republicii Franceze), luptand pana in 1993 impotriva unor dictatori precum Hissene Habre, Saddam Hussein sau Slobodan Milosevic”, a povestit Dobos pentru presa din Cluj.

El a relatat cum a reusit sa plece din tara. ”La doar 16 ani eram supravegheat informativ, adica filat, fotografiat, urmarit fizic, de catre Securitate, la propunerea „tovarasei” Lt. Elena Mot si aprobat de catre Seful Securitatii din Turda. Totusi, ei nu au reusit sa ma opreasca. Am parasit tara de sub nasul lor. Imi pusesera si un nume: ‘Razletu’! Razlet ma simt si acum intr-o tara in care vechii securisti si comunisti inca trag sforile si ruineaza tarisoara asta”, a povestit fostul legionar. Dobos a servit sub steagul legiunii straine franceze timp de 5 ani, in perioada 1987-1992.
Dupa ce si-a incheiat contractul cu Legiunea Straina, a activat mai multi ani intr-o companie privata de securitate, iar dupa specializarea in economie, a lucrat la mai multe companii in Germania si Romania. Dobos si-a depus si declaratia de avere, din care reiese ca nu a agonist prea mult. El nu detine terenuri, case sau active financiare, ci doar doua masini.
Barbatul are datorii de 64.000 de euro la banci. La rubrica veniturilor, Dobos a completat doar suma de 6.000 de lei, incasata intr-un an, ca drepturi de autor incasate de la o scoala de limbi straine. Din pacate pentru el, Daniel Dobos a ratat intrarea in Parlament, dar a ramas in structurile partidului pe listele caruia a candidat la alegerile din 11 decembrie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si